Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Jobenthes-blogje. Weblog van Jopie Tillema.
Astrologie, Natuurgeneeswijzen, de Natuur, Hobbies, het Milieu, Spiritualiteit, Teckels, Muziek en nog zoveel meer.
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


(Geen beschrijving)



Mijn Profiel

Jobenthe
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Eindelijk eens even weer een a...
15 september 2014 10:20

RUST ZACHT LIEVE TIKKEL.
27 september 2013 13:16

De urn van Benthe.
23 juni 2013 10:29






Fotoboeken


September 2007. Bloeiende heide op de Ugchelse berg. (5)
_
December 2007: een week vorst en wat sneeuw. (13)
_



Weblog Vrienden


Franstaal
Van: fran

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Piekersels
Van: ChilaE

Hera
Van: hera

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

De vogelaar
Van: Xander1

Meesterstukjes
Van: frekie




Gastenboek berichten

Hera
07 januari 2015 20:11
_
Dag Jopie, zoals gebruikelijk ben ik wat laat, maar daarom niet minder welgemeende felicitaties met je verjaardag. Ik hoop dat je een goed nieuw levensjaar tegemoet gaat!

GerardS
07 januari 2015 18:22
_
Jopie. Ook van mijn kant een felicitatie vanwege je verjaardag. Gr,Gerard

Greet ( gribou )
07 januari 2015 08:04
_
Van harte gefeliciteerd ! Ik wens je een fijne dag ! groetjes Greet




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Hhennyy52 om 05:08
_
Hhennyy52 is vandaag Jarig

Door LianaBosman om 05:08
_
LianaBosman is vandaag Jarig

Door Ada68 om 05:08
_
Ada68 is vandaag Jarig

Door Gregor71 om 05:08
_
Gregor71 is vandaag Jarig

Door louanne om 05:07
_
Louanne is vandaag Jarig

Door jannexxman om 05:07
_
Jannexxman is vandaag Jarig

Door Gerard47 om 05:07
_
Gerard47 is vandaag Jarig

Door de-kameleon om 05:07
_
De-kameleon is vandaag Jarig





_

Andere artikelen



Pim van Lommel, cardioloog en zijn onderzoeken naar Bijna Dood Ervaringen.



Voor de geinteresseerden:
Vanavond om 20.45 op Ned. 2 komt Pim van Lommel, cardioloog, voor de televisie m.b.t. zijn inmiddels wereldbekende onderzoeken over Bijna Dood Ervaringen.
Zijn boek erover is in november 2007 verschenen.

* Met dank aan Amida die me vanavond deze tip even gaf!

Informatie over Pim van Lommel en zijn onderzoeken kun je vinden in mijn artikel van 16 januari 2008 bij het onderdeel Spiritualiteit.





Geplaatst op 26 maart 2008 20:12 en 1771 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Benneke  
26 mrt 2008 20:20
Hoi Jopie, ik heb hem al eerder op TV gezien, ik weet niet of dit een herhaling is.

benneke

Jobenthe  
26 mrt 2008 20:26
Dag Benneke. Helaas weet ik dit ook niet. Fijn dat je even reageert. groeten van J.
_





_
Redone  
26 mrt 2008 20:44
Hoi Jopie, ik heb het ook gezien, met voorbeelden van mensen die het meegemaakt hebben, indrukwekkend!!!
Liefs Ria

Benenalie  
26 mrt 2008 20:58
Hallo Jopie....wij hebben het ook gezien.....een hele ervaring...indrukwekkend....liefs Alie
_





_
Jobenthe  
26 mrt 2008 21:24
Dag Ria, Benneke en Alie.
Ik heb net de uitzending gezien en het bleek een andere te zijn als een paar maanden geleden voor de tv is geweest. liefs van J.

Jobenthe  
26 mrt 2008 22:11
Josefien. Mogelijk kun je op internet bij uitzending gemist.nl het nog terug zien. Jij hebt dus ook ervaringen hierin? Ik vind Pim van Lommel uniek als deskundige erin. Zijn boek is niet aan te slepen erover en is/wordt vertaald in vele talen. Welterusten en groeten van J.
_





_
Redone  
27 mrt 2008 10:36
Hoi Jopie, ik heb een stuk gezien gisteravond, inderdaad een hele andere uitzending, nog steeds heel indrukwekkend, als het zo zou zijn hoef je niet bang te zijn om dood te gaan.
Liefs Ria

Fey  
27 mrt 2008 17:16
Ik heb gisteren gekeken Jopie. Ik vond het een zeer indrukwekkende uitzending. Bedankt voor de tip, Lieve gr. fey
_





_
Jobenthe  
27 mrt 2008 20:18
Ik vond het ook indrukwekkend Fey. Vind steeds weer dat Pim van Lommel zoiets moois en beschaafs heeft innerlijk. De vrouw Tedje, van die lezingen thuis, die ken ik persoonlijk maar kan er niet achter komen waarvan en wanneer. Fijne avond en lieve groeten van J.

Fey  
27 mrt 2008 21:53
Hoi Jopie, misschien schiet het je het ineens te binnen, lieve gr. fey.
Gaat het goed met Benthe?
_





_
Jobenthe  
27 mrt 2008 22:10
Ik herinner het me vast nog wel een keer Fey maar het moet al een tijd geleden zijn dat ik haar heb ontmoet. Met Benthe gaat het goed zo te merken. Ik zet er vrijdag even een verslagje over op mijn weblog want iedereen heeft zo meegeleefd en het is natuurlijk ook fijn dan even te weten hoe het haar nu gaat he? Ze is zo'n lieverd Fey en ook zo dankbaar naar me toe, haar reddend gisteren uit de bek van die herder. Dat uit ze steeds vandaag met heel veel extra knufjes en likjes. Voor straks welterusten en lieve groet van J.