Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Jobenthes-blogje. Weblog van Jopie Tillema.
Astrologie, Natuurgeneeswijzen, de Natuur, Hobbies, het Milieu, Spiritualiteit, Teckels, Muziek en nog zoveel meer.
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


(Geen beschrijving)



Mijn Profiel

Jobenthe
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Eindelijk eens even weer een a...
15 september 2014 10:20

RUST ZACHT LIEVE TIKKEL.
27 september 2013 13:16

De urn van Benthe.
23 juni 2013 10:29






Fotoboeken


December 2007: een week vorst en wat sneeuw. (13)
_
September 2007. Bloeiende heide op de Ugchelse berg. (5)
_



Weblog Vrienden


Franstaal
Van: fran

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Piekersels
Van: ChilaE

Hera
Van: hera

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

De vogelaar
Van: Xander1

Meesterstukjes
Van: frekie




Gastenboek berichten

Hera
07 januari 2015 20:11
_
Dag Jopie, zoals gebruikelijk ben ik wat laat, maar daarom niet minder welgemeende felicitaties met je verjaardag. Ik hoop dat je een goed nieuw levensjaar tegemoet gaat!

GerardS
07 januari 2015 18:22
_
Jopie. Ook van mijn kant een felicitatie vanwege je verjaardag. Gr,Gerard

Greet ( gribou )
07 januari 2015 08:04
_
Van harte gefeliciteerd ! Ik wens je een fijne dag ! groetjes Greet




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Hhennyy52 om 05:08
_
Hhennyy52 is vandaag Jarig

Door LianaBosman om 05:08
_
LianaBosman is vandaag Jarig

Door Ada68 om 05:08
_
Ada68 is vandaag Jarig

Door Gregor71 om 05:08
_
Gregor71 is vandaag Jarig

Door louanne om 05:07
_
Louanne is vandaag Jarig

Door jannexxman om 05:07
_
Jannexxman is vandaag Jarig

Door Gerard47 om 05:07
_
Gerard47 is vandaag Jarig

Door de-kameleon om 05:07
_
De-kameleon is vandaag Jarig





_

Andere artikelen



De bijzondere resultaten na 10 jaar onderzoek van cardioloog Pim van Lommel over Bijna Dood Ervaringen.




Veel mensen met Bijna Dood Ervaringen durven er niet over te praten omdat ze niet geloofd worden en nogal eens als het ware voor gek versleten worden.

Pim van Lommel was cardioloog in het ziekenhuis in Arnhem.
Hij kwam daardoor regelmatig in aanraking met patienten die op het randje van de dood hebben gezeten en luisterde wel naar hen m.b.t. hun Bijna Dood Ervaringen.
Datgene wat ze vertelden, deed hem besluiten er verder onderzoek naar te doen.
Gedurende 10 jaar is hij dit vervolgens grootschalig gaan onderzoeken en de uitkomst ervan gaf verbluffende ontdekkingen.

Het werd wereldnieuws en schokte de wetenschap die tot dat moment altijd andere beweringen had.

November 2007 is zijn boek 'Eindeloos Bewustzijn' uitgekomen.
Pim van Lommel geeft vele lezingen over zijn bevindingen en begeleidt regelmatig mensen met Bijna Dood Ervaringen.


Veel informatie over hem kun je vinden via Google.

Een interview met hem op televisie Gelderland (aanrader!) kun je via je computer terug zien.
Ga hiervoor naar:
http://www.omroepgelderland.nl
Kies bij Programma's: Televisie.
Klik vervolgens op het onderdeel: zomerpalviljoen.
Klik daarna op: De Torenkamer 2006.
Vervolgens zie je het onderdeel van Pim Lommel.




Geplaatst op 16 januari 2008 15:59 en 1565 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Fey  
16 jan 2008 16:29
Hoi Jopie, ik heb een BDE gehad en ik zal er ook een artikel aan wijden.
Alleen moet ik mezelf er even toe aanzetten. Ik ben nog steeds bang dat mensen denken dat ik fantaseer.
Lieve groetjes, fey

Amida  
20 jan 2008 03:06
Mag ik je er op wijzen dat op zondag 20 januarie (vandaag dus) het KRO programma kruispunt geheel geijd zal zijn aan BDE en Pim Lommel
_





_
Jobenthe  
20 jan 2008 10:56
Dank je voor de tip amida! groeten van J.