Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Jobenthes-blogje. Weblog van Jopie Tillema.
Astrologie, Natuurgeneeswijzen, de Natuur, Hobbies, het Milieu, Spiritualiteit, Teckels, Muziek en nog zoveel meer.
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


(Geen beschrijving)



Mijn Profiel

Jobenthe
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Eindelijk eens even weer een a...
15 september 2014 10:20

RUST ZACHT LIEVE TIKKEL.
27 september 2013 13:16

De urn van Benthe.
23 juni 2013 10:29






Fotoboeken


December 2007: een week vorst en wat sneeuw. (13)
_
September 2007. Bloeiende heide op de Ugchelse berg. (5)
_






Weblog Vrienden


Franstaal
Van: fran

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Piekersels
Van: ChilaE

Hera
Van: hera

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

De vogelaar
Van: Xander1

Meesterstukjes
Van: frekie




Gastenboek berichten

Hera
07 januari 2015 20:11
_
Dag Jopie, zoals gebruikelijk ben ik wat laat, maar daarom niet minder welgemeende felicitaties met je verjaardag. Ik hoop dat je een goed nieuw levensjaar tegemoet gaat!

GerardS
07 januari 2015 18:22
_
Jopie. Ook van mijn kant een felicitatie vanwege je verjaardag. Gr,Gerard

Greet ( gribou )
07 januari 2015 08:04
_
Van harte gefeliciteerd ! Ik wens je een fijne dag ! groetjes Greet




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door barny om 23:09
_
Barny Online

Door Hizhi.o om 22:59
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door RheaB om 22:56
_
Nieuwe Weblog fotoboek foto toegevoegd

Door RheaB om 22:54
_
RheaB Online

Door Gribou---Greet om 22:53
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Gribou---Greet om 22:52
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Gribou---Greet om 22:50
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door jaspoe om 22:50
_
Jaspoe Online





_

Andere artikelen



Een heel bijzondere ervaring....



Lumineus Amersfoort.
Zie foto's.


Tweede Kerstdag waren we s'avonds onverwachts in Amersfoort.
We wilden graag Lumineus Amersfoort ervaren.
Dus vooral het fototoestel mee zodat het een en ander vastgelegd kon worden digitaal.

Korte informatie erover:
Lumineus amersfoort is een sprookjesachtige route door de binnenstad langs tien lichtkunstwerken en multimedia-installaties, verbonden door de sfeervolle verlichting van monumenten en markante gebouwen.

Dit jaar wil lumineus amersfoort ‘Muren Slechten' en de stad voor bezoekers op een andere manier in kaart brengen.
Zoals iedere Nederlandse stad, is Amersfoort in vroeger tijden ommuurd geweest.
Een muur maakte van de stad een veilige toevluchtshaven.
Maar de wallen zijn allang niet meer de defensieve muren van weleer.
Er is meer sprake van een historisch decor waarbinnen het leven zich afspeelt.

Zie de foto's ervan.
We hebben ervan genoten.
Het was inderdaad een sprookjesachtige sfeer in het oude Amersfoort.
De hele entourage van de Kerstverlichting in de nostalgische straatjes in combinatie met de lichtkunstwerken maakte het tot iets heel unieks.
Daarna onverwachts ook nog even een etentje in een gezellig restaurant in het centrum maakte de avond helemaal compleet.


Tot en met 30 december valt lumineus Amersfoort te bezichtigen.
Zie de website ervan bij de link.















Artikel links


Geplaatst op 29 december 2009 09:42 en 1470 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Redone  
29 dec 2009 10:22
Hoi Jopie, wat mooi om te zien en vooral foto 3 vind ik grandioos!!!
Wat zul je genoten hebben!!
Fijne jaarwisseling.
Liefs Ria

Benneke  
29 dec 2009 10:52
Hoi Jopie, een lumineus idee om de stad zo mooi te verlichten. De foto's zijn erg mooi geworden. Een nieuwjaarsgroet van Benneke
_





_
Benenalie  
29 dec 2009 11:15
Hoi Jopie
Ik vind je foto's waanzinnig mooi!!
Wat een leuk idee dat jullie dit gedaan hebben!!
Fijne jaarwisseling
Liefs Alie

Ferdinanda.1  
29 dec 2009 12:14
Hoi Jopie, wat een belevenis lijkt me dat, je foto's zijn ook perfect gelukt... Fijne jaarwisseling Nannie
_





_
Chrisje  
29 dec 2009 13:54
Beste Jopie,
Wat een mooie foto's wat een sfeer roept het op zeker de moeite om te zien spijtig dat het een eind rijden is...
Wens je veel geluk en gezondheid toe in 2010, liefs Chrisje

Jobenthe  
29 dec 2009 15:07
Dit was heel bijzonder Ria. Een aanrader om ook een te gaan kijken volgend jaar. Dan hebben ze weer een ander thema. liefs van J.
_





_
Jobenthe  
29 dec 2009 15:08
Wonderwel zijn ze goed gelukt Benneke. Ben nog steeds van alles aan het uitproberen met het in september gekochte fototoestel. Zoveel mogelijkheden. groeten van J.

Jobenthe  
29 dec 2009 15:09
Ja, echt goed gelukt he Alie. Het was ook echt sprookjesachtig hoor met deze verlichting en Amersfoort heeft een heel mooi oud centrum dus we waanden ons af en toe in een andere tijd. liefs van J.
_





_
Jobenthe  
29 dec 2009 15:34
Was echt heel uniek Nannie om te ervaren. We hebben natuurlijk nog veel meer gezien als op deze 7 foto's. Jij ook een fijne jaarwisseling. liefs van J.

Jobenthe  
29 dec 2009 15:35
Ja, voor jou te ver weg vanuit Belgie Chrisje om 'even' te gaan bekijken. Maar wie weet ben je een keer rondom Kerst in Nederland en valt het eens te zien. Jij ook alle goeds en warms voor 2010. liefs van J.
_





_
Marianne  
29 dec 2009 15:54
Spooky! Wat een idee zeg. Zou ik ook wel in het echie gezien willen hebben- gelukkig krijg ik er via jou nu wat van mee!

Jobenthe  
29 dec 2009 16:45
Het lijkt misschien spooky op sommige foto's maar dat was het niet Marianne. Af en toe had ik het gevoel in een Charles Dickens tijd te vertoeven met dit er plotseling dan middenin. groeten van J.
_





_
Moontje-fifty5.1  
29 dec 2009 18:50
mooie foto's jopie ... zal wel tof geweest zijn

groetjes moontje

Jobenthe  
29 dec 2009 19:00
Was heel bijzonder Moontje. Dit had ik niet graag willen missen. groeten van J.
_





_
Wenny-m  
29 dec 2009 19:41
Sfeervol hoor. De sneeuw was bij jullie al weg, zo te zien.

Jobenthe  
29 dec 2009 20:10
In Amersfoort was de sneeuw grotendeels weg Wenny maar niet in Ugchelen waar ik woon. Ondanks dooi ligt er nog steeds sneeuw. Maar.....bij jullie valt weer een hele lading vanavond he? groeten van J.
_





_
MHDE.1  
29 dec 2009 20:58
Prachtig verhaal Jopie en net wat Ria al schrijft..foto 3 is zo mooi joh !
Wat zulen jullie genoten hebben daar.

Liefs Marianne

Evdh.1  
29 dec 2009 23:21
Hoi Jopie, prachtig zeg, als ik het had geweten had ik er vast heen gegaan, dat was even genieten, heerlijk!
groeten van Evelien
_





_
Hera  
30 dec 2009 11:01
Tjaa wel op een heel aparte manier. Had ik ook wel in het echt willen zien. Mooi!

Jobenthe  
30 dec 2009 12:27
Dat licht onder de brug was heel erg mooi. Met prachtige effecten daardoor Marianne. Gelukkig lukte de foto ervan zonder statief erbij. liefs van J.
_





_
Jobenthe  
30 dec 2009 12:28
Jij woont er niet ver vandaan inderdaad Evelien. Misschien een idee voor volgend jaar? Meestal in november start het maar in combinatie met de mooie Kerstssfeer in Amersfoort is het toch rondom Kerst het mooist om te ervaren. lieve groeten van J.

Jobenthe  
30 dec 2009 12:29
Dit was ook absoluut iets voor jou geweest Hera. Helemaal door het kunstzinnige tintje ervan. lieve groeten van J.
_