Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Jobenthes-blogje. Weblog van Jopie Tillema.
Astrologie, Natuurgeneeswijzen, de Natuur, Hobbies, het Milieu, Spiritualiteit, Teckels, Muziek en nog zoveel meer.
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


(Geen beschrijving)



Mijn Profiel

Jobenthe
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Eindelijk eens even weer een a...
15 september 2014 10:20

RUST ZACHT LIEVE TIKKEL.
27 september 2013 13:16

De urn van Benthe.
23 juni 2013 10:29






Fotoboeken


September 2007. Bloeiende heide op de Ugchelse berg. (5)
_
December 2007: een week vorst en wat sneeuw. (13)
_






Weblog Vrienden


Franstaal
Van: fran

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Piekersels
Van: ChilaE

Hera
Van: hera

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

De vogelaar
Van: Xander1

Meesterstukjes
Van: frekie




Gastenboek berichten

Hera
07 januari 2015 20:11
_
Dag Jopie, zoals gebruikelijk ben ik wat laat, maar daarom niet minder welgemeende felicitaties met je verjaardag. Ik hoop dat je een goed nieuw levensjaar tegemoet gaat!

GerardS
07 januari 2015 18:22
_
Jopie. Ook van mijn kant een felicitatie vanwege je verjaardag. Gr,Gerard

Greet ( gribou )
07 januari 2015 08:04
_
Van harte gefeliciteerd ! Ik wens je een fijne dag ! groetjes Greet




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door jembee om 15:36
_
Prikbordbericht aangepast

Door jembee om 15:35
_
Jembee Online

Door Netty9 om 15:34
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door klazcor om 15:34
_
Klazcor Online

Door Netty9 om 15:32
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Netty9 om 15:28
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door corn1948 om 15:27
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Lifeisaminestrone om 15:24
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Beenmergcellen helpen tegen hartklachten.



LEIDEN - Een injectie met lichaamseigen beenmergcellen helpt tegen ernstige angina pectoris, wat wordt veroorzaakt door slechte doorbloeding van het hart.


Volgens de Leidse cardioloog Douwe Atsma is de celtherapie een succesvolle nieuwe behandelmogelijkheid voor mensen met zware hartklachten die voorheen uitbehandeld waren.

Patiënten met angina pectoris hebben chronisch last van pijn en druk op de borst, als ze zich inspannen. In het uiterste geval ontstaat een hartinfarct.


Beenmergcellen blijken de hartspierdoorbloeding en de pompfunctie van het hart te verbeteren, zo heeft het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) woensdag bekendgemaakt.

Het onderzoek
De cardioloog onderzocht de celtherapie bij vijftig patiënten met angina pectoris. Bij de helft haalde hij met een punctie beenmerg uit het heupbeen.

Na een bewerking in het laboratorium werden de cellen nog dezelfde dag op acht tot twaalf plekken in de hartwand geïnjecteerd.


Zie uitgebreid het artikel erover bij de link.



Artikel links


Geplaatst op 21 mei 2009 10:03 en 1104 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Benenalie  
21 mei 2009 10:17
Wat is het toch interessant...beenmergcellen.....stamcellen..dat we ons zelf kunnen genezen,of beschermen tegen!!
Als je goed nadenkt....is het wel heel knap/bijzonder al die onderzoeken naar nieuwe behandelings methodes!!

Fijne dag...liefs alie

Fifty-fifty.1  
21 mei 2009 10:18
Hallo Jopie,
je moet maar op het idee komen om zoiets te gaan onderzoeken. Het lijken me onplezierige ingrepen, maar ja, als je anders niet meer te behandelen zou zijn.......
Hartelijke groeten van Ans
_





_
Amida  
21 mei 2009 10:46
Weer een boeiend en interessant verhaal Jopie. Groet Hans

Vlinder49  
21 mei 2009 17:33
Is weer een vooruitgang, vooral voor mensen die uitbehandeld zijn is er toch weer hoop.

groetjes van Gerry
_





_
Hera  
21 mei 2009 21:51
Jopie, ik lees heel graag dit soort informatieve interessante stukken. Krijg niet altijd alles mee en ben blij als jij het hier laat weten.

Jobenthe  
22 mei 2009 13:05
Het is feitelijk het principe van de zelfgenezing Alie. De homeopathie gaat er al lang vanuit. liefs van J.
_





_
Jobenthe  
22 mei 2009 13:05
Inderdaad Ans. Ook Ria heeft er last van dus wie weet, ooit iets voor haar? lieve groeten van J.

Jobenthe  
22 mei 2009 13:06
Dank je Hans. Bewust het daarom even op mijn blog gezet want wie weet zijn er mensen onder ons die er ook fysiek iets mee kunnen. groeten van J.
_





_
Jobenthe  
22 mei 2009 13:07
Precies Carry en zo ontdekken ze steeds meer. groeten van J.

Jobenthe  
22 mei 2009 13:08
Op nieuws.nl staan altijd de meest recente berichten erover Hera. Misschien iets voor je om bij de favorieten op te slaan? lieve groeten van J.
_