Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Jobenthes-blogje. Weblog van Jopie Tillema.
Astrologie, Natuurgeneeswijzen, de Natuur, Hobbies, het Milieu, Spiritualiteit, Teckels, Muziek en nog zoveel meer.
_
Home__Weblog__Prikbord__Foto's__Links__Gastenboek__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


(Geen beschrijving)



Mijn Profiel

Jobenthe
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Eindelijk eens even weer een a...
15 september 2014 10:20

RUST ZACHT LIEVE TIKKEL.
27 september 2013 13:16

De urn van Benthe.
23 juni 2013 10:29






Fotoboeken


December 2007: een week vorst en wat sneeuw. (13)
_
September 2007. Bloeiende heide op de Ugchelse berg. (5)
_






Weblog Vrienden


Franstaal
Van: fran

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Piekersels
Van: ChilaE

Hera
Van: hera

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

De vogelaar
Van: Xander1

Meesterstukjes
Van: frekie




Gastenboek berichten

Hera
07 januari 2015 20:11
_
Dag Jopie, zoals gebruikelijk ben ik wat laat, maar daarom niet minder welgemeende felicitaties met je verjaardag. Ik hoop dat je een goed nieuw levensjaar tegemoet gaat!

GerardS
07 januari 2015 18:22
_
Jopie. Ook van mijn kant een felicitatie vanwege je verjaardag. Gr,Gerard

Greet ( gribou )
07 januari 2015 08:04
_
Van harte gefeliciteerd ! Ik wens je een fijne dag ! groetjes Greet




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door YvonneRieschke om 21:28
_
Nieuw Club bericht geplaatst

Door liz53 om 21:21
_
Profielgegevens aangepast

Door A.Pierik om 21:19
_
A.Pierik Online

Door wimmie44 om 21:19
_
Nieuwe Fotowedstrijd foto toegevoegd

Door wimmie44 om 21:16
_
Nieuwe Fotowedstrijd foto toegevoegd

Door liz53 om 21:16
_
Liz53 Online

Door bzorg om 21:11
_
Bzorg Online

Door JandeSmid1941 om 21:03
_
Profielgegevens aangepast





_

Andere artikelen



Oliver's eerste ervaring met/in de sneeuw.



Op het sleetje in de sneeuw.


Oliver is nu zes en een halve maand oud en vorig weekend kwam hij voor het eerst in aanraking met sneeuw.

Grote verbazing en verwondering natuurlijk over wat dit toch allemaal was.

Op een sleetje er doorheen was natuurlijk helemaal geweldig.


Zie foto's.











Geplaatst op 01 december 2008 00:06 en 988 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Fran  
01 dec 2008 00:19
Hoi jopie ,ja ongelooflijk hoe wijs hij er uit ziet en sneeuw geweldig . Lekker ingepakt ,niet koud ,warme voetjes en op een slee ,echt super leuk . Weer een trotse oma dat is duidelijk .

Fenneke  
01 dec 2008 12:43
hoi jopie
ik ben voor het eerst een beetje aan het rondkijken en vond jou weblog
erg leuk vooral van je hondje en je kleinkind neem ik aan wat een leuk manneke groetjes
_





_
Benenalie  
01 dec 2008 13:11
Hoi Jopie....wat groeit hij toch hard....wat een knap snoetje!!
Het is ook allemaal zo nieuw voor hem....leuke foto's...liefs Alie

Agaaths-weblog  
01 dec 2008 14:04
Heerlijk voor dat joch, het ziet er leuk uit, de kleine olivier is nog wat onwenning in die koude sneeuw, li gr agaath
_





_
Jobenthe  
01 dec 2008 14:16
Helemaal warm ingepakt Fran en op een antieke slee. Prachtig he? liefs van J.

Jobenthe  
01 dec 2008 14:17
Leuk Fenneke dat je even aan het rondkijken bent en dank voor je compliment dus ik hoop dat je nog vaak even terugkomt hier. Ja, Oliver is mijn (eerste) kleinkind en het is enorm genieten van hem. groeten van J.
_





_
Jobenthe  
01 dec 2008 14:20
Het valt mij ook op per week hoe hard hij momenteel groeit Alie. Dik ingepakt in zijn eerste ski-pakje ziet hij er wel wat forser/groter uit dan hij in werkelijkheid is hoor maar het wordt al een heel ventje opeens en hij is helemaal dol op kindertjes. Vooral als het een meisje is. We komen niet meer bij van het lachen erover want meisjes worden al zooooo lief op hun wangetjes geaaid door hem. Het begint dus al vroeg hoor Alie met deze aangeboren charmeur. liefs van J.

Jobenthe  
01 dec 2008 14:21
Je ziet het heel goed Agaath. Hij kijkt nog wat onwennig rond op het antieken sleetje maar vond het uiteindelijk geweldig allemaal. lieve groeten van J.
_





_
Ferdinanda.1  
01 dec 2008 19:20
Mooi he, allemaal nieuwe dingen ontdekken, vooral in je eerste levensjaar leer je zoveel kennen, een prachtig jochie Jopie!!! Lieve groetjes Nannie

Jobenthe  
01 dec 2008 23:13
Nannie, het is zo ontzettend genieten hem in al zijn ontdekkingen gade te slaan. En dat gaat heel hard nu. lieve groeten van J.
_





_
ChilaE  
02 dec 2008 09:17
Heerlijk hè, het genieten van de verwondering en lol van zo'n kindje!

Gizmoenbeertje  
07 dec 2008 11:50
Wat leuk en lief... wat wordt hij groot.... groetjes, Lia
_





_
Jobenthe  
07 dec 2008 23:02
Lisa, zijn ontdekkingsreis in de wereld is elke keer weer opnieuw verrukkelijk om mee te maken. lieve groeten van J.

Jobenthe  
07 dec 2008 23:03
Het is een heerlijk manneke Lia en het gaat nu zo snel allemaal. Ja, hij wordt al heel groot he en vind andere kindjes helemaal het einde. groeten van J.
_